Om oss

Gustav Steimler er leder av firmaet. Gustav er utdannet innen kommunikasjon, reklame og journalistikk fra Edith Cowan University i Perth, Australia, i tillegg til å ha en bachelorgrad i multimedieteknologi og design fra UiA. Siden 2006 har Gustav jobbet for og med store nasjonale og internasjonale merkevarer, som Trimtex Sport, Hennig-Olsen Is, IKEA, og Sør Cup, en av landets største fotballcuper for barn og unge.

Siden 2008 Gustav også vært styreleder for to idrettsklubber på Sørlandet, med det ansvaret det innebærer. Gjennom sin erfaring med idretten vet vi hva som behøves for en idrettsklubb, og har gode underleverandører på alt fra spesialdesignede premier, flotte pokaler, armbånd, klubbtøy, og reklamemateriell, i tillegg til velfungerende kommunikasjonsverktøy som nettside, logo og lignende.

Vi har solid erfaring med ulike typer materialer og formater. Vi vet at det er stor forskjell på skjerm og print, og vi har erfart mange av fallgruvene ved begge to. Nettopp dette gjør at vi står godt rustet til å kunne hjelpe deg.